Napi hihetetlen

Napi hihetetlen

Vízszállítás a Marsra magyar szuper kamionnal

2017. augusztus 22. - csabafej

Sehogy nem tudok akkora marhaságot kitalálni, amivel lekaszálnám a piacot. Pedig igyekszem, de látszik, hogy tehetségtelen vagyok.

Mert ki tudná überelni azt az agyament ötletet, hogy egy magyar cég Kínában és Magyarországon annyi teherautót gyárt majd, ami a jelenlegi legnagyobb teheres cég tízszeres kapacitása?

A cég távlati célként évi 1 millió teherautó gyártását fogalmazta meg. A távlati jó szó, 240 év múlva talán el is tudnák érni. De akkor arra hogyan lehetne állami pénzt becserkészni? Nyilván sehogy. Emberek, zsé most kell, nem 240 év múlva!

A cég szerint 10 milliárd eurós (!) beruházásról van szó. Mennyiről? Annyiról! Hihetetlen? Nem! Szimpla badarság. Ezek már paksi atomerőműves távlatok, vagyis nincsen semmi alapjuk.

Ugyancsak a magyar fenegyerekek dicsekednek azzal, hogy a teherautó akkumulátorát 3 óra alatt lehet feltölteni, s így a járgány 1200 kilométert képes gurulni. Hihetetlen? Újabb badarság. És sorban jönnek a hülyébbnél hülyébb adatok, az embernek feláll a szőr a kamionján.

Mi történt? Hogyan jelenhetett meg ekkora, eget rengető blöff a kormányhoz roppant közelivé tett gazdasági napilapban? Hogyan lehet, hogy a „hírt” egy csomó, tényekkel, adatokkal, észszerűséggel nem foglalkozó sajtótermék kritika nélkül közölte?

És hogyan nem derült ki egyetlen nap alatt, hogy az egész kamu, jól át lettünk vágva, oszt jó napot!

Ha tudja valaki a választ, kormányozza már ide azt a nyomorult infót. És ha valakinek beugrik valami pénzt termő nagy találmány, légyszi, légyszi, vegyen be a bizniszbe.

Mondjuk, szállíthatnánk vizet a Marsra, szuper kamionnal, mindössze egy űri tankolással, 3 hónap alatt. Hát nem jó? Már alapítom is a projektcéget. Tőkés társak, jelentkezzetek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://napihihetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr4912772566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása