Napi hihetetlen

Napi hihetetlen

Menekülj Godzilla elől!

Mexikóvárosnak nem kellenek külföldi statiszták

2017. augusztus 21. - csabafej

Szívesen mennék Mexikóvárosba szörny elől menekülő statisztának, de nem örülne nekem Miguel Ángel Mancera.

Miguel Ángel Mancera, Mexikóváros polgármestere még véletlenül sem akar migráns filmstatisztákat látni a városában. Fene a külföldiek pofáját, még elveszik a helyiek elől a munkalehetőséget. Meneküljenek csak otthon a saját szörnyeik elől!

Pedig ha belegondolunk, nem akármilyen élmény lehet egy szörny elől rohanni. Erre lesz lehetősége sok száz mexikóinak, a Godzilla: King of the Monsters forgatásán.

A filmezésre Mexikóváros történelmi központjában kerítenek sort, naná, hogy lezárják az utcákat. S ha már zárnak, figyelmeztetnek is. A mobilon a térképen kis sárkányok jelzik, hogy hol lesz tilos a forgalom.

A polgármester ujjong! Azt reméli, hogy a Godzilla folytatása annyira ismertté teszi őket, mint korábban a Spectre – A fantom visszatér című James Bond-mozi. A karneváli forgatagot az egyik téren vették fel, s azóta rengeteg turistát vonzva a saját szakállúkra karneváloznak a mexikóiak.

Gondolom, a Godzillának is lehet ilyen hatása. A premier után például teljesen ingyen lehet majd menekülni a szörny elől. Óriási siker lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://napihihetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr3212769986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása